Покупцiв не обдурити. Сатира

У м’ясної м’ясофірми
Є (м’ясні!!!) ковбаси.
Знак товарний – України.
Йдемо ж в ногу з часом!
А молочна фірма наша
(Ні, не негритосів!)
Випускає простоквашу
Й молоко з кокосів.
І таких товарів – стоси
В магазинах нині.
Бо мета барбосів-босів –
Викачати  гривні.
Упаковки скрізь модерні:
В текстах – букви-блішки
І малюночки химерні –
Над людьми насмішки.
Покупці їх добре знають,
Важко обдурити.
Тож цей крам всі оминають.
Хочеться ще жити!


Рецензии