Чорна душа

Про що ти мрієшь?
Що ти хочешь?
Про тишу мрієшь?
Чи грошей хочешь?

Людина заздрістна натура
Ій потрібно одразу все,
Людина зловісна натура
На все пійде через себе.

У такої людини душа зловіща,
Вона вся чорна и гнила,
Одне місце є для неї - ниша,
Такаж зачорнівша и гнила.

Закинути цю нишу в прірву,
На саме дно,або гараздо глибше,
Щоб не було ні краплі світу,
І тільки холод пронзав ії.

Забудь таку людину!
Викини із свого життя!,
Зітри згадки про цю чорну перлину,
Бо у  неї чорна душа.


Рецензии