скажи, коли зак нчаться вже сльози?

Скажи,коли закінчаться вже сльози?
Мені здавалось,що я виплакала всі.
Скажи,коли закінчаться ці сходи?
Бо ми ж на них неначе як німі.
Скажи,чого приходиш у вісні?
Від цього важче лиш мені.
Ти знаєш,хочеться кричати...
Бо дуже боляче уже мовчати,
Ти знаєш,не має слів,щоб передати
Як сильно хочу обійняти і тримати...
Ти знаєш,якщоб по світу розкидати,
Все те,що маю змогу відчувати...
То знаєш,я не зможу відгадати,
Скільки болі доведеться розгрібати...
Ти знаєш,тебе потрібно відпускати,
Та я не маю сил,цей клунок розв"язати...


Рецензии