Тому, хто втече за кордон

Розбудовуй свої вілли
та скажу...(між нами)
мусиш ти усе покинуть
з сумом та сльозами.

Утечеш ти за кордон
 будеш там жити
засумуєш,та і будеш
плакати,тужити.

Бо нема миліш країни
де ти народився
звинувачуй себе в тому...
що так опустився.


Рецензии