Реве витер

Реве вітер серед моря
реве та гуркоче
мабуть грізний Посейдон
все втопити хоче.
   Як іграшку,чорна хвиля
корабель хитає
то підніме на вершину
то в прірву кидає
   Та хоч як від тої бурі
корабель страждає
його топить чорна хвиля
а він випливає.
   Так і милу Україну
в прірву заганяють
різні темні,чорні сили
потопити мають.
   Та не вдасця їм ніколи
Країну згубити
обідрати як ту липу
її розділити.
   Прийде час,затихне буря
та спокій настане
і наша люба Україна
випливати стане.


Рецензии