Викинь, очисти, поглянь

відкрий усі двері і вікна з кватирками
візьми чемодан і запхни туди мотлох
дивися на нього дивися годинами
аж поки очам не стане гаряче й вогко

і викинь з голови усю ту химЕрію
очисти свій простір, межі і голову
закінчи не почуту ніким істЕрію
і не ходи по свідомості колами

відкрий усе те що не дає тобі дихати
вийди на вулицю і поглянь у небо
ще не пізно у щось повірити
і сформувати життєве кредо

(с) Алла Радзівіл


Рецензии