По запалених сонцем

по запалених сонцем сніжних горах
лягає світанок дзвінкою тишею
на перехрестях життів на різних мовах
міссія кожного здаєтся найвищою

та що є найвищим у світі мільйонному?
якими шляхами пройти, щоб не схибити?
всі кроки і вчинки не можуть бути законними
та до цілі себе можна і варто наблизити

© Алла Радзівіл


Рецензии