Медаль за участие в параде

Надеюсь, что и я не буду в накладе
Я тоже участвовал в этом параде
Я тоже вроде не был не у дел
Геройски сидел, телевизор смотрел







Повний ідіотизм: У мережах висміяли путінську медаль за участь у параді
Січень 3, 2016distylleПодії
Дотепники у соцмережах порадили Володимиру Путіну не забути вручити цю нагороду також самому собі.
Користувачі соціальних мереж висміяли російську медаль “За участь у військовому параді в День Перемоги”. Про медалі написав у своєму Twitter користувач з ніком Рогозін-на-орбіті, передають Патріоти України.”АААА… Ну идиоты. Медаль Министерства обороны Российской Федерации “За участие в военном параде в День Победы”, — написав він під зображення нагороди. “Надо больше медалей, эполет, аксельбантов, бус, зеркальцев, блестяшек — тогда наступит величие”, “Скоро: “За участие в просмотре новостей на канале “Россия-24”, “А че ж Хутину никто медаль не сделает — главный электрик Крыма?” — коментують в Twitter.
Медаль “За участь у військовому параді в День Перемоги” – це відомча медаль міністра оборони Російської Федерації, вона була заснована 26 лютого 2010 року. Цією медаллю нагороджуються військовослужбовці за активну участь у підготовці особового складу, озброєння і військової техніки до проведення військового параду в День Перемоги в Москві, містах-героях, а також у містах, де дислоковані штаби військових округів, флотів, загальновійськових армій і Каспійської флотилії.
Патріоти України


Рецензии