Жорна сучасностi

Молола сучасність всіх нас
На жорнах жорстоких і грішних,
Так сталося з нами в той час
Як в лоні ідей були ніжних.

Були молодими коли
Рожевим життя нам здавалось,
Вперед ми сміливо пішли
І радісно нам ще співалось.

Та жорна чекали на нас,
Бо дійсності ми ще не знали,
Здавалося прийде наш час
І знайдемо те, що бажали.

Та дійсність жорстока і зла
Навчила нас бути рабами
І навіть до того дійшла.
Топтала до смерті ногами.

Та хтось заховався в собі
І мовчки почав працювати,
Не гинув він вже в боротьбі
Ще й друзів почав научати.

Сприймали щоб світ як він є,
Жорстокий і дуже вже грішний,
Щоб вибрав в нім місце своє,
Всі скажуть – ти хлопець успішний.

Замало лишилося тих,
Хто дійсність хотіли зламати
Й знаходяться серед живих
І нам не дають уже спати.
03.01.16.


Рецензии