Коляду вам проспiваю

Коляду вам проспіваю -
Хай ваш дім біда минає!
Ваш поріг печаль обходить...
Хай усе в городі родить!
Сильні будьте і здорові.
Щоб ідеї мали нові!
Щоб в спокої й мирі жили,
Із сусідами дружили!
Півень хай в дворі співає,
Хай колядка звеселяє!
Ще - достатку всій родині...
Щастя й долі Україні!


Рецензии