Коли ненавистю гiрчить

Коли ненавистю гірчить
Повітря разом з чаєм,
Коли святе стає нічим, -
Все інше сенс втрачає.

Коли горять тили й мости
У полум'ї зневіри,
Чи бачиш ти, чи знаєш ти,
Як біль ятрить без міри?


Ти знаєш? Так чому ж тоді
Руйнуєш все довкола?

Свою любов в собі ж знайди.
Лиш так розірвеш коло.


Рецензии
Душевний вірш... Зачепило і сподобалось. Майстерно написано...

Артур Грей Эсквайр   04.01.2016 14:20     Заявить о нарушении