Байдуж сть

Твоя байдужість сили надає,
Але, біль душевнийне минає.
Моя закохана душа,
Зараз просто повільно згасає.
Забути деякі моменти складно,
Не виходить стерти почуття.
Нічого не знаю напевно,
Але швидко летить життя.
Знаю мене не кохаєш
Не можешь відповісти взаємністю.
Ти сам в думках літаєш,
Між почуттями і чемністю.
Серце розлітається на шматки,
Нерви бувкально на грані.
Та чи з'єднає доля стежки?
Такі для мене жадані?.


Рецензии