Мама - зоря

Мама - зоря ранкова, зоря вечірня
У людини кожної!

Хлібом, рожевим цвітом
так пахнуть руки золоті твої.

Всесвіт весь і всі глибини з'єднані в тобі,
Ідеал ти для дитини, сонце в небі...

Все віддати можешь,
Якщо час перевіря,
Свою душу, своє сердце, ти завжди свята!


Рецензии