Мережа, де не знаходишся ти

Давай прощатись,нам пора!
Цікавість - це хоч стукіт в двері
Від мене ти пішла,хоча
Самотність твоя на папері

І знову через сто століть
Прокинемося ми окремо
Від тебе чути:поверніть!
У відповідь:тебе не ждемо

Заплакати, вже не вина
І кожен, хто прийде, - це гості
Ти встанеш і будеш сама
Не знатимеш,де є твій простір.


Рецензии