Страждання

Твій погляд - він мене вбиває.
Серце сильніш б'ється...
Бо воно тебе не знає!
Та до тебе все ж в'ється.

Біля тебе хочеться частіше бути.
Хочеться відчувати те -
що я потрібен тут. А ти...
Тобі начхати на се.

Тобі начхати на моє кохання.
Тобі байдужі мої почуття.
Тобі байдуже на мої старання.
Тобі начхати й на твоє чуття.

Адже знаєш, ти добре знаєш!
Що ти до мене летиш.
Проте, ті крилля ти відкидаєш,
та просто від мене мчиш.



Тобі начхати на моє кохання.
Тобі байдужі мої почуття.
Тобі байдуже на мої старання.
Тобі начхати й на твоє чуття.


Рецензии