Не чекайте чуда...

У ніч, у Новорічну,
трапляються дивА,
Раніше я в них вірила,
тепер - чудю сама!
Сказав хтось дуже мудро:
"Ти чуда не чекай!
Чуди сама, як можеш!"
Отож, не заважай)
І кожен з нас сам здатний
Чудити так щодня!
Творіть добро, шановні!
Прошу, благаю Я.


Рецензии