Тобi

Піду, забуду, зникне все,
зітру зі спогадів, залишу на мілі.
Я зникну, щоб не бачить твої очі,
я зникну, щоб побуть на самоті.

Колись - можливо, але не сьогодні,
не зараз і не завтра, не щораз,
коли маленька крапля на долоні,
що так боліла, викликає сказ.

Тоді хотіла, а тепер не відчуваю,
все те, що було, зникло в забутті.
Лише погляд твій, і тії твої очі...
Я мала трохи буть на самоті.

Ан.А


Рецензии
Ставите из английского шрифта "i", она отразится в оглавлении. Удачи...

Не Просто Скрипка   03.01.2016 13:45     Заявить о нарушении