От тост ля вас

П’емо ж ны й мятк

Новый год тут надходзіць!
Шо ж будэ новэ шэ в вас?
П’янкы, побойішча,
Гонкы да блясв.

Да. Крові ноль дэсь
Шэ пролівайць.
Шо ж з Марсом пойдэ?
Огонь ны на вас.

Выпйім, ужрома
Шчэ с пар кабан.
Зарэ, даж ноччу.
Ій кышка ж быз рак.

Добрэ, махойнікы.
Бог всё прошчай!
Ах! Да чево жэ так
Я баю фсікда? Да. Дбаю замало шэ
Про Зэмлюшку-Матк.

… будьтэ ж здоровынькы
З вашыё псарнь.
Сонцэ готовыць
Ля вас каравай


Рецензии