Месiя 2015 року

              Більше половини читачів сайту 24tv.ua
              вважають політиком року голову
              Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі

Із перемогою тебе, шановний Міхо!
Ти для народу українського чи не єдина втіха.
І не біда, що не усі з тобою вже знайомі,
коли нема своїх політиків у ріднім домі.
Так, зазвичай, у нас давно ведеться:
своїх бракує –
заморського Месію обирать прийдеться!

02.01.2016


Рецензии