***

Знову завмерли, зупинились
Серця закоханих зими...
Чи довго бились і забулись,
Став чорно-білими крильми.
Чи довго дихали думками,
І мріяли на самоті...
І, відлітаючи, вбивались
В самотній зимній темряві...
Чи буде так, як захотілось...
Чи буде так, як мріяли...
Ловили сніг вночі губами...
Життя вмістилось в слові "Ти"...


Рецензии