Та мить..

Прийдешній рік нічого вже не змінить,
Міняються звичайні числа, дні та дати.
І лиш в думках залишиться незмінною
Та мить, коли так хочеться все повернути,
       і вже нікуди і ніяк не відпускати...

01-01-2016/R/


Рецензии