Хъабурутас

Урши-рурси бягъиле,
Неш-дудешли хъабиру...
Лебил кецIте бяргъиле,
Аваданил жин биру.

Припев
Аллагьли гибил гIямру,
ДеркIая авадая...
Бугьаб ахIялил амру,
Баллагь кемамаъая.

Цала-цали уркIурбе,
Варе жагьте аргъая...
Буруй гьар-камилике,
ХIуша мадигъудая.

АкIува варгил дурхIне,
БицIаб хIушия хъали...
Цаб талихIла анкурбе,
ДихIаб хIуша Аллагьли!!!


Рецензии