Я намалюю

Я намалюю на світанні
Вранішнє сонце серед хмар.
Дощем пролиті неба сльози
Я вже нікому не віддам.
Я намалюю знов веселку -
Мрію окрилену свою...
Я намалюю ніжні роси,
Тому що я тебе люблю!
Я намалюю синє небо,
Рожевим - вирій думок знов...
Червоним намалюю серце
І до тебе свою любов...


Рецензии