Хвостик

       ХВОСТИК
   (кошача серія)

Наша Мура злізла з стула
І там хвостика забула...
Тепер по закутках шниряє,
Та все хвостика шукає.

Допоможемо,  кицюні,
Відшукати хвостик Мури!
Тут нема і там нема,
Зховався хвостик, от дива!

Ти не бідкайся так, Мура!
Ось де хвостик твій, на стулі!
Наша мура так зраділа!
На місце хвостик причепила!


Рецензии