Почуття

Твої очі я бачу,що ночі...
Твій поглад любий...
Ти переслідуешь мене усюди...
Так хочу я забути твої очі,але невистачає сили...
Не покидають мене думки про тебе..
Я хочу бачити тебе ще більше,але ще трохи і я з глузду зійду..
Я втрачаю розум,коли бачу твої очі...
Вони чарують мене і зупиняють сердце...
Знову сон і ти там,милий..
Ти поряд,щось шепочеш мені на вушко...
Зізнання в коханні чи жорстока відмова?
Ти шепочешь далі..
Хочу торкнтися тебе,але не підіймається рука..
Ти поряд ,але так далеко..
Не відчуваю я твого тепла..
Немає твоїх ласк пекельних..
Ти не торкаєсшься мене,бо не кохаеш,
А я палаю знов і знов,від слів твоїх чарівних..


Рецензии
Я хоть и не знаю языка, но вроде бы понял) Желаю Вам любви... взаимной...) С Новыми годом!)

Артём Курбатов   31.12.2015 23:32     Заявить о нарушении
Спасибо Вам)
Вас так же с новым годом!))

Марина Саламатина   01.01.2016 18:11   Заявить о нарушении