Лишь звезды снами на всю жизнь

Вертає мене пам*ять в дні минулі
Дитинства давнього гортаю сторінки
Село своє маленьке пам*ятаю
Біленькі хати,шлях в степу,стежки

Садів зелених чую прохолоду
Та жайворонка пісню голосну
Та бачу журавлів у небі синім
Тих,що на крилах нам приносили весну

Думками лину до староі хати
Сліди якоі заросли бузком
Там сад білів вишневий біля ганку
Та мальви вранці прокидались під вікном

Пастух зганяв корів на пасовисько
Пісні співали в кожному дворі
Волошки бачу в золотому полі
І чую солов*іну пісню до зорі

Гортаю сторінки минулого дитинства
Радіє серце,і журба мина
Живе зі мною пам*ять про минуле
Та предків незабутніх сторона

Минають дні,пливуть у небуття
Лиш зорі в небі з нами,на усе життя


Рецензии