Шлях

В моїх жилах тече не людська кров
щось мучає мене щоночі
у вічаї мовчу я знов і знов
дивлячись тобі у очі.
Мізерна фраза терпких слів
колить душу до болю.
Бездушне життя яке веде в нікуди
напевно вибрали не ту стежину разом з тобою.
Життя- мов каліка яка шкандибає без надії на світле майбутнє.
Вже загубили світло в цих темних днях.
Душа моя хоче вічності та свободи .
Відпусти мене я благаю!
Це не наш с тобою шлях.


Рецензии