Невеличке Побажання

Українців – з Новим роком!
Та й, усіх хто миру прагне -
хай міцніє з кожним кроком,
їхній дух, що Мрій досягне.
Підкладу їм під ялину
більше щастя – повну хату:
щоб у кожної родині
народились немовлята!
Син - є вища нагорода,
у сім’ї біду здолає!
А дочка - краса,свобода,
й ще багатство надсилає.


Юрій СЛАЩОВ ©31.12.2015


Рецензии