У тебе дощ и мокрий сниг

У тебе дощ і мокрий сніг.
Зігріти я тебе не зміг.
Бо я далеко…
Даю тепло тобі душевне.
Воно прогонить нічку темну.
Щасливий сон тобі поверне. 
У тому сні щасливі дні.
Веселе сонце у вікні
Я біля тебе недаремно!


Рецензии