З Новим Роком, добрi люди!

    
 
                З Новим Роком,добрі люди
                Хай рікою щастя ллється
                Дід Мороз Вас не забуде
                Хай в усьому Вам ведеться.
 
                Я  іду ,іду  до  Вас
                Повна сумка шоколаду
                Я зробив собі запас
                Але перше змету владу.
 
                Добрий вечір!З Новим Роком!
                Люди добрі!Вас вітаю
                Я стараюсь крок за кроком
                Я за мир у нашім краю.
 
                Посміхайтесь,хай щастить
                Вам бажаю довгих літ
                Ні війні!Свободу вмить
                Неба синь і сонця цвіт.
 
                З Новим Роком,Вас вітаю
                Дочекайтеся куті
                Боже мій,тебе благаю,
                Щоб був спокій на землі.


Рецензии
Здравствуйте, глубокоуважаемый Владимир!
Здравствуйте в наступившем Новом году!
Ваши пожелания святые, а значит, они
исполнятся!

Счастья Вам, успехов, радости жизни и творчества!

С уважением, большой к Вам симпатией! -

Дарья Михаиловна Майская   04.01.2016 12:27     Заявить о нарушении