З Новим Роком!!!

Мої привітання усім хто це побачить з Новим 2016 роком!
Минулий рік пройшов не зовсім вдало.
Розбрат,занепад ми не подолали.
Ще більше згинуло синів.
Ще більше втратили братів.
На нас ще більше лили бруду.
Злодії не пішли до суду.
Життя не краще,навпаки,
Ми стали наче жебраки.
Але усе ж я сподіваюсь,
Коли пильніше придивляюсь,
Що починають мати зора,
Ті хто сліпий був ще учора.
А як вони усе ж прозріють,
Мабудь не все,та зрозуміють.
Що пошук ворогів,то гидко,
Що влада в нас краде-обридло.
Що всі ми маєм діточок,
Синів,та зазвичай дочок.
Що всі бажаєм жити в мирі,
Не у землянці,у квартирі.
Та ж ось бажаю усім вам
Того чого хочу і сам.
Спокою,миру,благодаті,
Щоб все було у вашій хаті.


Рецензии
"...геть же всі думки похмурі , не боюсь я грому, й бурі ,- у талан я вірю свій!....І. Франко ( Лис Микита) .)Єднаймося! Бо ми того варті! )

Елена Раденберг   20.01.2016 15:09     Заявить о нарушении