Дурненька

Буде потрібна дурненька - телефонуй мені,
Ні сліз, ні істерик, ні крику - залишимо те у багні.

Не бійся зірватись з тиші - падати вниз не дам,
Зустріну твій голос з усмішкою, а далі - вирішуй сам.

Для тебе я найдивніша - буду, була і є,
Безтурботна, весела дівчина - ніби й не згадує зле.

Ніби ми й не знайомі, ніби не ти мій тягар...
Прикро, бо я пам'ять маю - завчила вже наш мемуар.

Ще раз проси пробачення, я відповім - "Авжеж",
Чи бажаю тебе я бачити? - "Звісно, завжди, без меж".

Потрібна тобі підтримка - дурненька вже тут як тут,
Та знай - ховає образу. Ти кривдник, а я - твій батут.


Рецензии