партитура легкого снiгу

аж ледь не чорні в білім снігу тлі смереки -
з того яскравого (минуло) літа
привіт далекий;

партитура легкого снігу,
що нечутно приспав відлигу
та й присипав собі усе -
що несе?

смерек зелені темні, як й були
(спів, шепіт)
посеред літа крон буяння
(регіт)
світло-зеленого легкого листя
(знов)
дерев дотепних,
що впало - і - нема
(чекання сон)
прозорих крон...


Рецензии
снег это Мучение
ведь редко бывает правильный снег.

Безумный Рисовальщик   09.02.2016 17:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.