Ти

Ти точно є в моєму серці,
Ти той, хто його вилікує...
Торкнешся - і воно озветься...
Навряд чи хтось його цінує.
Чи дійсно це не сон, реальність,
Чи дійсно небо голубе...
Я все життя шукала мрію -
І, врешті-решт, знайшла тебе!

І кожної ночі хочу
Крізь дим цілувать твої очі...
І полум'я бачить пожеж -
Головне, що ти в серці живеш!

Тебе подарувало небо,
Але мені неба не треба...
Хочу літати я, і грати,
Порівнювати, впізнавати...
Ти точно є в моєму серці -
Знайшов ключі від його дверці.
Я дякую за божевілля,
Яке прийшло, неначе хвиля!

І кожної ночі хочу
Крізь сон цілувать твої очі...
І полум'я бачить пожеж -
Головне, що ти в серці живеш!

Ти точно є в моєму серці!
У кожного своя межа:
Мій еталон - не просто врода,
А коли в тебе є душа!
Незвична щирість притягає,
І зводить з розуму вночі!
Ти захопив моє майбутнє!
Ти зрозумів мої ключі!!!


Рецензии