Ире..

Я можу видалити номер її з телефона..
А в пам'яті залишиться назавжди..
І можу колись правду приховати,
Аби врятувати її від біди..

У нас в "анамнезі" життя -
Бувало схожі долі і сюжети..
Тому й розуміла її почуття
Наче свої переглядала анкети..

Разом ночі проводили,
І я її паспорт ховала,
Душевні розмови знову заводили..
А під ранок її телефон ми шукали..

В общагі чудеса творили..
П'яні танцювали,
Та й навіть в цьому стані-
На навчання не забивали..

Я не знаю, наскільки життя нас поєднало..
Та не вірю, що колись одна одну не впізнаєм..

Не вірю в те,
Що не будем більше в клубі зависати..
Дурні смс-ки писати..
І як завжди на дрібниці ображатись,
Щоб через тиждень вибачатись..


Рецензии
Оригінально, сучасно. Молодіжний вірш...

Шон Маклех Патрик   31.12.2015 01:04     Заявить о нарушении