Новий Рiк

За тиждень буде Новий Рік,
Та не простий, а високосний.
Шипучий виноградний сік,
Наллє у келих майже кожний.
Всі приготують олівє,
Куплять турецькі апельсини,
А дехто рибу ще заллє,
Добуту в черзі, з магазину.
Петрушка скаже пару слів,
Перед китайським феєрверком,
Ми дружно сядемо за стіл,
Дивитись шоу і концерти.
Та от іронія у долі,
Ікрою вниз всі бутерброди.
Виходить легкий пар поволі,
А Новий Рік уже заходить.


Рецензии