Рiздво в зонi АТО

      
І сніг, і сонце, і мороз,
І неба світлий купорос  -
Різдво Христа, людини й Бога.
І приязнь, і тепло в очах,
Колядки весело звучать.
У храм душі сія дорога.

Вселенське свято. Дні надій:
Із вірою живи, радій,
Де благо, там і перемога.
Перетерпи і біль, і страх,
Бо нині на семи вітрах
Дороговказ і засторога…
30.12.2015.


Рецензии