Я поруч з тобою думками

Я поруч з тобою думками
І палко і щиро я вірю,
Що поряд з тобою ми зараз
І це додає лиш надії.

Ти знаєш у смутку є очі
Вони такі дивні і теплі,
Але я в обійми так хочу,
Чекати мені вже нестерпно.

Я вірю, що будуть хвилини
В які знов захочеться жити,
Але поки час знов на місці
Лишається просто любити.

04.12.2015 23.09


Рецензии