наступiць час

калi ты на прауду скрыудзiуся
i няможаж нiчога зрабiць ,
калi у жыццi памылiуся ,
i застаецца бога малiць .

ведай , наступiць той час
зноу песнi мы засьпяваем ,
i будзе щасце у нас ,
i кахаханне мы зноу зажадаем .

ведай ,наступiть той час,
пралескi зноу зацвiтуць
сагрэе сонейка нас ,
ужо пражывем як нiбуць .

ведай наступiть той час
калi птушкi не захочуць у вырай
калi добра им будзе у нас
- на радзiме сваей Белакрылай .


Рецензии