Поздоровлення синам

              Своїм синам Олександру,
              Олексію і Андрію присвячую

Сини мої, вітаю з Новим роком!
З наступним кроком, з кожним його днем!
Бажаю не зістарітись до строку,
не стрінути в житті складних дилем!

Бажаю вам здоров‘я, щастя, сили,
достатку, мудрості та успіхів у всьому!
А ще я зичу вам, соколи мої милі,
щоб рідного ви не цурались дому!

Нехай Всевишній всіх вас береже
і ангелів направить охоронців!
Хай кожен з них ваш спокій стереже,
хай небо буде чистим, теплим сонце!
 
А ще бажаю, хлопці, вам Любові,
бо лиш вона є стрижнем у житті!
У кожнім вчинку, як і в кожнім слові,
в непевному сьогодні…
й майбутті!


30.12.2015


Рецензии