Важкi роки

Чому мені так важко?
У навчані, у любові?
І на душі самотньо,
Ніби уві сні.

Гарячий чай-це все що допоможе...
Мені у цій пітьмі.
За що тут стільки болі?
В усіх ціх піснях, у віршах,
А погляд то який, аж важко.
Мені у ціх роках...


Рецензии