Скажи ти чий?

Скажи,а мрія ти чия,
Чиясь чужа,а чи моя,
Чи зможеш ти моїм лиш бути,
А чи мені тебе забути.

Чи ніжно,щиро покохати,
Чи краще взагалі не знати,
Наразі мій ти лиш у мріях,
Але плекаю я надії.

Настане день,настане час,
Нарешті доля зведе нас,
Тоді не будем сумніватись,
Що мрії можуть ще й збуватись.


Рецензии