Монолог президента перед выбарами

Я , президент !Я, бацька -бацяня.
Гэту доужнасць нихто не пацяне.
Я вам не саветую ,
Доужнасць гэтую.
Ну яно вам трэба ,
Тут работы выше неба.
Бывае за дзень ,а ни крошки ,
А ни капли в рот ,
Як папрэ народ,(маць чэсна)
И кожнаму трэба памочь ,
Абъясниць шо не магу ни чим памочь,
И так дзень и ночь ,
Дзень и ночь.
Я , президент !Я , бацька -бацяня.
Гэту доужнасць нихто не пацяне..


Рецензии