Ностальгия

Марія Пригара
ПЕРША П'ЯТІРКА

Недавно - дуже дивно
Здавалося мені:
І як писати рівно
Ці літери трудні?

І навіть з паличками
Я впоратись не міг.
Криві та з карлючками
Ну, просто, як на сміх.

А далі знов рядочок,
Мов бублик, кругле «О»,
Мені аж серед ночі
Ввижалося воно.

Пишу - виходить криво.
Неначе пада вбік.
А потім я, на диво,
Писав, писав - і звик.

Старався я не марно –
Кривуль ніде нема.
І ручка пише гарно,
Виписує сама.

І літеру, і кому
Я можу написать
І вже несу додому
Кругленьке перше п'ять.

М. Танчук

Ностальгія

Я став уже дорослим,
Мені давно за двадцять.
І як мені навчитись
Писати на дванадцять.

Хоча я у цій справі
Давно не новачок:
Однак прийдеться вчитись
Писати з палочок.


Рецензии
Здравствуйте, Николай!
Очень понравилось Ваше стихотворение!
Конечно, Вы не зря старались, как в
песне: если долго мучиться, что-нибудь
получится!

Теперь Вы на радость себе и нам
красиво пишете!

С уважением, большой симпатией! -

Дарья Михаиловна Майская   16.01.2016 21:44     Заявить о нарушении