***

Нехай звучить курантів дзвін,
Для нас предвісником  є він –
Свій шлях закінчив Старий рік,
 Й Новий ступив вже на поріг.

Вітаю, друзі з Новим роком !
До нас ішов широким кроком.
Приніс удачу у руках
Й мішок дарунків на плечах.

Веселих діточок малих
Обсипав з голови до ніг
Пухнатим  білим снігом
Й дзвінкоголосим сміхом.

Приніс їм також нових знань,
І виконання всіх бажань,
І у життя широкий шлях ,
І волю ,вільну ,наче птах .

Морозним пензликом своїм
Намалював нам долю всім
Ясну ,величну ,наче світ ;
Щасливих  у коханні літ .

Курантів дзвін нехай  звучить ,
І рік Новий знову навчить
Сміливо рухатись вперед
І цінувати кожен злет.


Рецензии