Ти - мрiя моя

Приходжу до тебе я кожної ночі -
Як сон, пригорнутись до тебе я хочу.
Тебе я коханням своїм відігрію -
Ти, схожий на щастя, ти, схожий на мрію.
Приспів
Мрія ти, мрія ти, мрія найкраща.
Мрія ти, мрія – найкраща моя.
Ти - моє щастя – і твоЄ нізащо
Я не забуду ніколи ім’я.
Ти - мрія моя.

2. Я поруч з тобою у кожну хвилину.
Доба за добою одним часом плину.
З тобою про щастя моє серце мріє!
Коханий, я та, що для тебе зоріє! 
Приспів


Рецензии