Amor - dolor

романтика серед домівок мені до вподоби.
на тілі твої сліди, а в душі - порожнеча.
для мене дорожче ніж золото вищої проби
твоя поява в моєму житті та втеча.

згадай, як співала душа від твоїх поцілунків.
хоча, мабуть ти і не знаєш про ті страждання
і сльози,коли ти пішла, а де ж порятунок ?
і де ж те тепло, що могла би віддати востаннє ?

наврядчи колись зрозумієш, яка це  втрата.
чи може згадаєш колись, як же ти помилилась.
а я все життя за твоїм  теплом сумуватиму,
та чи не запізно ?


Рецензии