Овец вшануем павсюд

Вдартэ па вушш аслув

Оголошэння. Спілкуваня. Новыны.
Всэ гэто вам ны ндыксРУ СЬ.
Еслі ты трохы й увріжыш,
Цэ нэ по лбу ш.

В бабушкі КатерІны
Шэ е й с пар булк.
А хтося й ны чуе
А НІ й палейШуйКув р…
Ну, розумных, бы, хы, кастрУлічка.
От шо вам увпРу зь.

Рузя кудаСІК вйіхала вш:
Га?! Што то Вы, друг?!
Да эт не па-руску і
Да й не в беларус!

Хоть ты скулі – вавкРуг
РугАнь адна всюд:
В бані, й то ны дадут
Шэйманый не й дзядульц.

Так!!! Наша хата ось тут!
А ты мыйіш зал лупк.
Выкы2сь! – скажу ж мусору,
Шо но кычаця с кумк:
Та мы ш нойМійНірВан вуш!
Н-да. На Мыша сётут.

…ватшчэ жэ, я шут.
А НЕ і Хтось в ТігРусь К.
В2ём пішыма ля шымкув,
Шо всіх шымынуть льнуть


Рецензии