Мен зда ться...

Мені здається, іноді, що я живу
Тоді, коли душа моя вмирає.
І я не знаю, де провести ту межу,
Що мене від смерті відділяє.

Навколо мене цілий Всесвіт є,
А я не знаю, що мені робити.
Я сподіваюсь - скоро це мине.
А поки - я не вмію жити.

23.12.2015
Семендяєва Юлія


Рецензии