Весняний ранок

               

   
                Поглянь, он  там!  Сіріє,тишина
                Ось  туман  засіяв  всю  долину
                Надворі  красується  весна
                Впав  тягар  на  плечі   селянину.

                Все  живе  проснулось  навкруги
                Соловей  співає  десь  в  лісочку
                Прокидаються  гайочки  і  луги
                Легко   стало  жити   колобочку.

                Хлібороби  вийшли  на  луги
                Десь  гудять   машини  у  долині
                Глянь,он  там!   Красуються  сади
                Все  пооживало  з  ранку  нині.

                Довгими  сьогодні  стали  дні
                Дихають  пахучим,білим  цвітом  ночі
                Як  прекрасно  вранці  навесні
                Хто  відпочивати  там  не  хоче. 


Рецензии